Ingeborgs fortælling

Ingeborg Agnarrsdatter er en af Asgårds valkyrier. Viljestærk, intelligent og mestrer sit sværd som få. Egenskaber der får bejlere til at flygte i stor stil.
Som kvinde er det ellers hendes pligt at sikre sin familie gennem en alliance med en af Asgårds mægtige slægter, men her fejler hun igen og igen.
Lige indtil den dag hun møder ham.
Ham der ser hende.
Ham der kommer til at betyde alt.
Ham det får fatale konsekvenser at skænke sit hjerte.
Det får magtbalancen i Asgård til at forskubbe sig, og en lavine af begivenheder sætter i gang og rammer alle hun holder af. Ingeborg har intet valg nu, hun må satse alt for slægtens overlevelse og ham hun elsker. Et sats der viser sig at blive skæbnesvangert …
Asgårds døtre er en saga om kærlighed og blodige fejder.
Om slægt og ære. Om hjertets længsel.
Om tre valkyriers kamp for deres familiers overlevelse.
Dette er deres fortælling.

Anmeldelser:
  • 6/6 stjerner: Jeg var hooked fra første side og kunne slet ikke slippe historien igen … Sidsel har virkelig formået at skrive en velskrevet, gennemarbejdet og medrivende historie. Jeg er så klar til flere eventyr med Asgårds døtre! (Forestilling om paradis)
  • 5/5 stjerner: Handlingen i denne bog var vildt spændende. Der skete konstant noget, men på en overskuelig måde (Benedictesbogblog)
  • 5/5 stjerner: Det er en dramatisk, begivenhedsrig, spændende, nervepirrende, hjertevarm, romantisk og medrivende slægtsroman … top underholdning, der går lige i hjertet (Youlooklikeabook)
  • Den har det hele: Action, kærlighed, en stærk hovedperson og en spændende verdensopbygning. Jeg glæder mig allerede til 2’eren … Anbefales varmt (Lektørudtalelsen)
  • Fortællingen indeholder udover masser af nordisk mytologi, både fantasy, kærlighed og nervebidende spænding … Jeg er særdeles begejstret for denne bog (Litteratursiden)