Foredrag

Forfatter Sidsel Katrine Slej holder foredrag og skriveworkshops på skoler, biblioteker og lignende.

Hun fortæller om, hvordan det er at være forfatter. Hvordan og hvor meget man skal researche, hvor inspirationen og idéerne kommer fra, hvordan selve skriveprocessen forløber og selvfølgelig om bøgerne! Sidsel læser op fra sin seneste udgivelse og der afsættes tid til spørgsmål.

Den primære målgruppe for Sanddrømmeren-serien er udskolingen og der holdes foredrag for både større og mindre grupper.

Varighed: Halvanden time

Det er desuden muligt at kombinere et foredrag med en vikingespilsseance! Her får man mulighed for at stifte nærmere bekendtskab med myterne, religionen, dagliglivet og samfundet i vikingetiden.

Pris: 5000 kr. eks. moms + betaling af transport. På kunst.dk kan man nemt og hurtigt ansøge om tilskud til forfatterbesøg på op til 2500 kr.

Derudover udbydes der længere skriveforløb der strækker sig over to eller tre dage. Dette indbefatter oplæg, skriveseancer og hjemmeopgaver, som der gives grundig feedback på den følgende dag.

Booking og spørgsmål: Skriv til Sidsel via mail: sidselkatrineslej@gmail.com

 

Eleverne var meget optagede af Sidsels foredrag om vikinger og deres mentalitet. Gennem personerne i hendes roman “Sanddrømmeren” og en stribe af gode billeder hertil – holdt Sidsel tilhørerne fangen i en spændende fortælling om hovedpersonens mange udfordringer og valg. Efterfølgende kunne eleverne teste deres viden om vikingementalitet i et spil som Sidsels havde med – det virkede utrolig godt, og gav anledning til mange diskussioner.
Både forfatterbesøget og det faglige indhold var meget relevant for vore elever på mellemtrinnet.

Inger Marie Lund, skolebibliotekar og dansklærer på Sjølund Skole

Det var et inspirerende og lærerigt foredrag, der både fortæller om Sanddrømmeren-trilogien, og giver et indblik i den nordiske mytologi. Samtidig inspirerer Sidsel Katrine Slej til at forfølge forfatterdrømmen, ved at fortælle sin egen rejse mod at blive og være forfatter.

Trine Laustsen, bibliotekar på Biblioteket i Thy

Leave a Comment