Gratis foredrag

By In Foredrag

Lige nu er det muligt at booke mig til et foredrag ganske gratis. Alt du skal gøre er at søge puljen “Dansk og udenlandsk litteratur for børn og unge” på kunst.dk. Alle kan søge! Fristen er d. 15. august.

Jeg besøger skoler, biblioteker eller hvor end der findes læsere, som vil høre mere om hvordan det er at være forfatter. Hvordan og hvor meget man skal researche, hvor inspirationen og idéerne kommer fra, hvordan selve skriveprocessen forløber og selvfølgelig fortæller jeg også om alle bøgerne! Jeg læser op fra min seneste, eller en kommende, udgivelse og der afsættes tid til spørgsmål.

Mine foredrag skræddersyes naturligvis til den enkelte målgruppe. Se nærmere beskrivelse af mine udgivelser og hvad et foredrag kan indeholde i link 😀

Forfatterforedrag_SidselKatrineSlej

 

Leave a Comment