Troldejagt – efterår

Troldeaktivitet #2 – bind en krans af bløde grene

By In Troldejagt

På en efterårstroldejagt kan man finde mange små skatte i naturen. Kastanier, bog, agern og kogler ligger i massevis på skovbunden. Så imens man leder efter troldespor, kan man jo indsamle et forråd, som man kan tage med hjem.

Vel hjemme er det aktivitetstid!

En rigtig god og nem efterårsaktivitet er at binde en krans af bløde grene. Birkegrene egner sig rigtig godt til formålet.

De lægges i et aflangt bundt. Herefter formes en krans – grenenes yderste ender vikles om selve kransen. Herefter kan kransen sikres med vinseltråd, gerne kobberfarvet så den ikke springer for meget i øjnene.

Vil man have en tyk krans, fortsætter man bare med at vikle grene omkring den, som sikres med vinseltråd.

Til sidst pyntes kransen med kogler, bog, agern, kastanjer og det, man ellers har fundet i skoven. Tingene limes på med en limpistol. Kransen fungerer fint både som borddekoration, men kan også hænges op.

Se nedenunder for en trin-for-trin guide. Rigtig god fornøjelse!

Leave a Comment