De magiske væsner er landet :-D

I dag fik jeg en helt vidunderlig pakke med posten ...

By In Forfatterliv

Når man er forfatter er noget af det mest magiske det øjeblik hvor et manuskript forvandler sig til en bog. En bog der er kommet til verden på baggrund af et manuskript man har knoklet med og svedt over. Et manuskript, der både har begejstret og frustreret. Et manuskript man har lagt sit hjerteblod i.

Derfor er det noget helt særligt når man modtager en pakke med færdige bøger fra sit forlag. Det skete for mig i dag. Jeg modtog en pakke fra Tellerup med hele fem nye titler. Det har jeg aldrig prøvet før.

Hold op, hvor var det bare vidunderligt endeligt at holde de bøger i hænderne. Endeligt, endeligt, endeligt!!!

I løbet af det sidste år har jeg arbejdet intensivt med min nye serie Magiske væsner i Danmark. Det er en serie, der handler om de væsner der ifølge folkloren bor i vores natur. Man følger de to søstre Ingrid og Dagmars eventyr og hvordan de i hver bog bevæger sig fra deres normale hverdag og ind i en verden fuld af magi. Bøgerne er letlæste (lix 12) og egner sig dermed perfekt til selvlæsning på 2. klassetrin, men de passer også rigtig godt til højtlæsning og hygge med børn i alderen 5-10 år.

Den største inspirationskilde til bøgerne er mine egne piger (der også deler navn med hovedpersonerne :-D). Så her i eftermiddag har den stået på læsning!

2 Comments
  1. Hans 22. august 2018

    Hold da fast hvor sejt Sidsel. De ser rigtig fede ud, og jeg glæder mig til at læse dem med ungerne. Jeg ved hvor meget hjerne og hjerte der ligger gemt i dem. Du skal være stolt og jeg glæder mig!

  2. sidsel 22. august 2018

    Tusind tak Hans! Og jeg glæder mig til at høre, hvad du synes om dem 🙂

Leave a Comment