Min produktive påske

35 sider er kommet ned på papiret

By In Forfatterliv

Nu er påskeferien ved at være slut – hold nu op, hvor har det bare været skønt!

Jeg har fået skrevet 35 sider på det manuskript jeg pt arbejder med. Bind 3 i en ya-serie, hvor den nordiske mytologi er referencerammen. Serien foregår i vikingetidens Asgård og handler om tre stærke unge kvinder. Det har simpelthen bare været sådan en fornøjelse at lære de to første piger at kende – nu er jeg i gang med at arbejde mig ind under huden på den sidste. På en måde føles det som at få en helt ny ven hver gang en ny karakter udvikles 😀

Men bortset fra skriveriet har den stået på hygge med familien og total afslapning. Et par dejlige påskefrokoster, en tur i Friheden, isspisning, tegneseancer med pigerne og tid til at opleve det spirende forår på tæt hold ude i naturen. I like!

Leave a Comment