Fantastisk fantasymesse

Magi, magi og atter magi!

By In Forfatterliv

I weekenden har jeg deltaget i en af årets dejligste begivenheder. Fantasymessen i Esbjerg. Det var også den første messe, hvor min bogserie Magiske væsner i Danmark, var med.

Jeg deltog kun om lørdagen, men hold op, hvor blev jeg alligevel fuldstændigt bombarderet med indtryk. På messen var der selvfølgelig masser af bøger, men der var også mange andre spændende ting: fantasykunstnere, musikere, forfatterforedrag. Og så var der en markedsplads med alt fra magiske grise, til krystaller og alverdens andet fantasylir.

På messen fik jeg snakket med utroligt mange branchefolk – forfattere og forlæggere, men også bogbloggere og læsere. Af den grund fik jeg desværre ikke taget særligt mange billeder – til gengæld fik jeg shoppet igennem. Jeg fik blandt andet købt en masse dejlige børnebøger, men også et par stykker til mig selv. Desuden fik jeg købt en MEGET skinnende bogpose og nogle fine bogmærker. Derudover fik mine piger tiltusket sig en helt masse forskelligt fantasygrej – bøger, badges og halskæder.

Alt i alt har Fantasyfestivallen i Esbjerg, som det også var tilfældet sidste år, været en fuldstændig magisk oplevelse!

Leave a Comment